SINCE 1996

graan

Over ons

  • Bakkerij David, een ambachtelijke bakkerij centraal gelegen in het landelijke en gezellige Londerzeel Sint Jozef.
  • Iedere dag doen we ons uiterste best om u een persoonlijk natuurproduct aan te bieden.
  • Wij kiezen bewust voor om op een ambachtelijke manier te werken om u zo de beste kwaliteit te kunnen aanbieden.
  • Wij staan steeds met een glimlach voor u klaar zodat uw dag goed kan beginnen.
  • Ons doel is een tevreden en terugkerende klant. Hiervoor zijn we steeds dag en nacht bezig met onze producten.
  • We zullen alles doen om ons doel te blijven nastreven.
trans
trans

SPECIALITEITEN

Al onze producten zijn een specialiteit op zich, Of het nu om brood of dessert gaat, in al onze producten steken wij onze energie, met passie en gedrevenheid creëren wij elke dag voor ieder wat wils!

 

Wij bereiden al onze producten met een enorme passie en gedrevenheid. Of het nu om brood, een traktatie voor bij de koffie, of om een feestelijke taart gaat: Wij staan iedere dag weer vroeg op om voor u de meest smakelijke, verse producten te kneden en te bakken!

En hiervoor maken wij het liefst zoveel mogelijk gebruik van lokale, biologische en verse producten. Gezond, vers én lekker! Dat is ons motto!

Waarom een online ambachtelijke bakker?

Tijdens de corona pandemie kreeg onze ambachtelijke bakkerij – net zoals vele andere kleine ondernemers- te kampen met een afname van bezoekers in onze zaak op de St. Jozefstraat in Londerzeel. Voor onze vaste klanten hebben wij toen een website geopend, waarop zij hun bestellingen konden plaatsen, om deze op een later tijdstip zelf te komen afhalen en betalen.

Ookal is de pandemie nu al een tijdje over over, toch willen wij deze service blijven voortzetten en verbeteren. Onze klanten blijken de online bakker erg te waarderen en wij begrijpen wel waarom: Snel, Gemakkelijk, Voorradigheid, en vooral ook, Altijd Vers!

Ook voor ons is het werken op bestelling een prima optie! Zo weten wij exact wat wij wanneer moeten bakken. Ons nieuwste zuurdesem roggebrood heeft bijvoorbeeld een bereidingstijd van maar liefst 12 uur. En om uw croissantjes supervers aan te leveren, zetten wij de wekker met liefde (nog) een uurtje vroeger. Bij ons krijgt u het Vita+ Havermoutbrood en de gebakjes van vandaag, en niet die van gisteren.

Onze producten zijn niet vers, maar supervers!

 

Wij zorgen voor verse topproducten die u alleen nog maar hoeft komen afhalen! Betalen doet u gewoon in de winkel.

 

VERS EN ALTIJD VOORRADIG!

Wilt u iemand verrassen met een lekker ontbijtje? Of misschien heeft u een picknick gepland in onze mooie omgeving? Bestel nu uw croissantjes, pistoletjes of ons ambachtelijk rogge desembrood online, en maak van uw ontbijt of lunch een moment om echt van te genieten.

DE LEKKERSTE GEBAKJES!

Onze ambachtelijke patisserie bakker gaat met liefde voor u aan de slag, en zorgt voor gebakjes en taarten die er niet alleen prachtig uitzien, maar waarbij u en uw gasten uw vingers zullen aflikken.

icon1<br />

GEBRUIK VAN VERSE STREEKPRODUCTEN!

Wij streven ernaar om al onze producten te vervaardigen met zoveel mogelijk verse, lokale streekproducten. Proef ook eens onze overheerlijke kriekentaart, appelgebak of zeer smakelijke carré confituur.

icon2

ALLERGIEËN

Bent u allergisch of volgt u een bepaald dieet waardoor u niet alles kunt of mag eten? Omdat wij al onze producten zelf vers maken, weten wij precies welke lekkernijen u wel of niet kunt eten. U kunt ons altijd bellen of mailen om meer te weten te komen over de producten in onze bakkerij.

icon3

HEERLIJKE TUSSENDOORTJES!

Onze worstenbroodjes, crèmekoeken en overheerlijke roomboterkoek zijn om van te watertanden! Toon uw waardering voor uw collega’s en bestel nu online een lekkere traktatie voor tijdens de koffiepauze.

Bestellen is heel gemakkelijk! Bekijk al onze producten en plaats ze met één druk op de knop in uw winkelmandje. Bij elke bestelling die u plaatst, kunt u een opmerking plaatsen of vraag stellen, die wij uiteraard zo snel en zo goed mogelijk zullen beantwoorden.

Plaats uw bestelling en wij zorgen ervoor dat het voor u klaarstaat op het afgesproken dagdeel. Betalen doet u gewoon in de winkel.

Met de groetjes van uw ambachtelijke warme bakker!

broodgesneden
dessertjesgesneden